Försäljning- och användarvillkor

Betalning

Hos oss kan du betala med Visa/Mastercard, göra en direktbetalning genom din bank (Swedbank/Nordea/Handelsbanken), mot efterkrav (som postförskott, du betalar när varan levereras) eller om du är ett företag mot faktura. Alla våra kort- och direktbetalningar hanteras av www.payson.se som är en av de ledande aktörerna för säkra betalningar på nätet. Vid beställning mot efterkrav tillkommer en kostad på 55 kr.

Ångerrätt och Reklamationer

Mer information snart..

Frakt

Vi skickar alla våra produkter med Bussgods. Fraktkostnaden baseras på vikt och framkommer i din varukorg efter du lagt till några varor. Når du maxvikten på 100kg så tar vi ett och samma fraktpris för alla dina varor.

Returer och Öppet köp

Retur görs inom 30 dagar från aktuellt köp. Grunt.se ansvarar INTE för gods som blivit skadat under frakt, eller av kund. Vid retur betalar kund fraktkostnaderna.

Om Paysonfaktura

Vi erbjuder betalsättet ”Paysonfaktura” i samarbete med Payson AB. Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 19 kr.
För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.

Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Information om ångerrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

Information om pantsättning

Vid betalning med Paysonfaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.